Utleie av lokaler og hybler

Produksjons- og kontorlokaler Notodden

Berget AS, Viggo Wahl Pedersen, SA-Ho AS og Meetcon AS leier idag betydelige kontor- og produksjonslokaler av IDEA i Merdevegen på Notodden. Her er det skapt et dynamisk og godt miljø med bl.a felles kantineordning. For leietakere er det mulig å benytte seg av  fellestjenester etter nærmere avtale.

Det vil i løpet av sommeren 2019 bli ledige produksjonslokaler. Vi har også noen ledige kontorlokaler. Ønsker du informasjon om ledige lokaler, kontakt Per Ivar Bye på tlf 907 47 388 eller pib@ideakompetanse.no eller Terje Lia på tlf 957 97 953 eller tel@ideakompetanse.no.

 

Studenthybler i Bø

I Gullbringvegen 5 i Bø, tett ved Universitetet, er det hybler til leie for studenter. Ønsker du informasjon eller bli kontaktet når det er ledige hybler, kontakt Per Ivar Bye på tlf 907 47 388 eller pib@ideakompetanse.no

Vi kan tilby utleie av møterom med prosjektor og flotte, lyse og trivelige lokaler for bursdager, konfirmasjoner etc. For mer informasjon og bestilling, kontakt Per Ivar Bye på tlf 907 47 388 eller pib@ideakompetanse.no.